Ann Christin Vallgren Carlsson

Tillsammans med min dotter Sara har jag byggt upp cafét och restaurangen TANT ANCI & FRÖKEN SARA 
med ekologisk inriktning från grunden. 
Vår affärside var att servera mat som var både nyttig, god och vacker. 
Mat som skänker välbefinnande åt både kropp, själ och hjärta.
Vi startade 2007 i en lokal där vi hade 45 sittplatser. Redan efter två år flyttade vi till en större lokal, på grund av att vi hade så många gäster som ville komma till oss, men alla fick inte plats. I den nya café/restaurangen vi fick 85 sittplatser.

Vi fick ett flertal priser:

2008 tilldelades vi priset "Miljöäpplet" av Sundsvall Kommun. Priset tilldelas företag som gjort en särskild god insats för en bättre miljö och på eget initiativ satsar på miljöfrågor.

2012 blev vi utnämnda till Årets Företagare.Motiveringen var: "Med en enastående drivkraft och ansvarstagande för både människor och miljö, styrs företaget mor nya framgångar både lokalt och nationellt. Med ett glimrande ambassadörsskap och ständigt fokus på vidare utveckling och kvalité befäster företaget sin position i en stenhård konkurrens".

2014 var Tant Anci & Fröken Sara ett av endast tre cafeér i länet som listades i White Guide Café

Vi blev nominerade till priset "VÄRDSBÄST" av Mitt Sverige Turism. Detta pris delas ut till värdskap av så hög klass att det lockat till långväga besök.

Vi var med i Lonley Planet
och
TripAdviser.

Mot nya mål 
Efter sju år sålde vi företaget 2014. Det var då ett av Sundsvalls populäraste café och restaurang.

Vi drev företaget med vinst från dag 1.

Jag är utbildad kock med inriktning på hälsa

Väl mött!
Ann Christin Vallgren Carlsson

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång